Nabízíme přivýdělek

Reportáž

Hledáme prodejce nebo distributory sběratelských a uměleckých pohlednic, faksimile originálních výtvarných děl, omalovánek, kalendářů, případně i zajímavých knih a publikací nebo grafických listů a obrazů. Vydáváme několik edičních řad pohlednic, například Kutná Hora historická, Výtvarné umění současné, Marie Fischerová-Kvěchová, Čaj a čajová kultura, Obrazárna a další.

nabizime baresnabizime bohunkaMáte-li možnost naše zboží prezentovat a prodávat na svých webových stránkách nebo v kavárničkách, čajových chýších, trafikách nebo knihkupectvích, chcete-li rozšířit svoji nabídku dárkového zboží či suvenýrů o zajímavý a vyhledávaný sortiment, neváhejte nás kotaktovat.

Rádi Vám připravíme nabídku vytvořenou podle Vašich požadavků a potřeb. Dohodneme s Vámi oboustraně výhodné rabatové podmínky a budeme se snažit vyjít vstříc i Vaším specifickým požadavkům...

nabizime krojnabizime letak khPohlednice a faksimile Marie Fischerové-Kvěchové jsou zaručeným obchodním úspěchem, stejně jako obdobný sortiment Kamila Lhotáka. V nabídce máme i reprinty starých sběratelských pohlednic nebo faksimile výtvarných děl známých a vynikajících současných graficků a malířů, jako je například Bohunka Waageová nebo František Leták.

Kompletní nabídku sběratelských a uměleckých pohlednic, faksimile originálních výtvarných děl, omalovánek, kalendářů, případně i zajímavých knih a publikací nebo grafických listů a obrazů Vám rádi představíme. Také speciálně pro Vás připravíme a vyrobíme pohlednice, reprinty starých pohlednic, kalendáře i další suvenýry z Vašeho města nebo regionu...

nabizime letak prahaPokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte a kontanktujte nás telefonicky (722 711 226) nebo e-mailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Rádi s Vámi domluvíme a doladíme podmínky případné spolupráce.

Autor: MiM
Zdroj snímků: i-passage.cz

Další reportáže ze světa výtvarného umění najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery

nabizime lhotak fxnabizime lhtak kalendnabizime mfk omalnabizime mfk pohlednicenabizime lhotak fx1