Další premiéra kutnohorské Tylovy herecké školy

Zdroj snímku: Archív OK

Premiéry

Tylova herecká škola uvedla ve čtvrtek 25. ledna 2018 na Malé scéně Tylova divadla v Kutné Hoře příběh Ve starém skladu se svítí. Po dvou dopoledních představeních pro školy se večer před vyprodaným hledištěm uskutečnila premiéra pro rodiče a veřejnost.

Pod režijním vedením Václava Veselého, který je i autorem scénáře, hráli Jan Kukral, Mikuláš Ečer, Adéla Vítková, Veronika Větrovská, Veronika Pokorná, Filip Mašek, Nikola Vondrysová. Příběh Ve starém skladu se svítí je po Buchtách v pekle další novinkou v repertoáru Tylovy herecké školy, v dohledné době se můžeme těšit na příští tří: Central park West, Zlamatku a Písničku pro SuperHvězdu.

V sobotu 17. února 2018 od 17:00 hodin se na Malé scéně Tylova divadla v Kutné Hoře uskuteční galavečer na počest pětiletého působení Tylovy herecké školy. Součástí pořadu Pět roků na scéně budou i ukázky odehraných divadelních představení, chystaných her, prezentace aktivit a filmových úspěchů. Účinkovat budou členové Tylovy herecké školy.

Tylova herecká škola v Kutné Hoře, která má v současné době osmatřicet mladých nadějných herců, uvítá i další zájemce o herectví. Bližší informace na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Autorka: Monika Pravdová
Zdroj: Obzory Kutnohorska

O dalších divadelních premiérách si můžete přečíst na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery