AGTV - rozhovor s výtvarnicí, hudebnicí a spisovatelkou Petrou Vychytilovou při vernisáži výstavy Divinum Vinum, režie Rudo Vítkovič

Uncategorised


Vernisáží byla v sobotu 21. května 2016 ve Vinotéce U Sv. Barbory v Kutné Hoře zahájena výstava Divinum Vinum, která vznikla ve spolupráci s galerií ArcusGallery. Vystaveny jsou olejomalby, akvarely, kresby, grafické listy i keramické sochy regionálních výtvarníků  i umělců zvučných jmen.

Výtvarnými díly se při výstavě Divinum Vinum prezentují například malířka, ilustrátorka a spisovatelka Inka Delevová, malíř František Leták, hudebnice, výtvarnice a spisovatelka Petra Vychytilová, výtvarník, pedagog a filmař Vladimír Císař, výtvarnice Olga Trusková a další. Vernisáží provázel Vladimír Císař, o hudební zážitek se postarala Lucie Zhory.

0-------0-0-ag-divinum-vychytilova-1Kameraman a režisér Rudo Vítkovič při vernisáži připravil a natočil rozhovor, který s jednou z vystavující autorek, výtvarnicí Petrou Vychytilovou, vedl Vladimír Císař. Je dalším videem začínající internetové televize AGTV, jejíž zkušební provoz zahajuje kutnohorská galerie ArcusGallery. Zhlédnout jej můžete zde.

Autor: MiM, ArcusGallery

Další videa internetové televize AGTV najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery