Andělíčci a andělky budou mít U Posledního soudu drobné zpoždění

Reportáž

Rok 2024 zahájí v pražské komorní galerii a vinárně U Posledního soudu (Jagellonská 8, Královské Vinohrady) výstava Andělíčci, andělé... a andělky. Tradičně ji připravila kutnohorská umělecká agentura a galerie ArcusGallery. Ta v těchto prostorách pořádá od poloviny roku 2021 pravidelné měsíční prodejní výstavy, autorské i tématické.

andelicci zpozdo waaandelicci zpozdo richandelicci zpozdo valekAndělská výstavy tam končila rok 2022 a těšila se velkému zájmu nejenom při vernisáži, ale především počas celého posledního měsíce roku. Ta nadcházející, která měla původně plánovanou vernisáž na úterý 2. ledna 2024, byla z technických důvodů posunuta o týden, tedy také na úterý, tentokrát 9. ledna 2024.

andelicci zpozdo mfkandelicci zpozdo vychZáklad expozice postavila ArcusGallery z obrazů, grafických listů a keramických soch svého výstavního fondu a doplnila je dalším výtvarnými díly autorů, které oslovila se zadáním konvenujícím názvu výstavy. Výtvarníci, kteří by se také chtěli svými díly výstavy Anděláčci, andělé... a andělky zúčastnit, se mohou ozvat kurátorovi výstavy Miroslavovi Moravcovi (722 711 226; Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

 

Autor: red
Zdroj snímků: i-passage.cz

Další reportáže ze světa výtvarného umění najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery