Hledáme, koupíme kutnohorika

Reportáž

Vše o Kutné Hoře hledáme a po dohodě koupíme.

kutnohorika fm ogigkutnohorika povestiKnihy, pohlednice (do roku 1960), plakáty, pozvánky a programy nejrůznějších kulturních, společenských a sportovních akcí, mapy, mapky, brožury a merkantil. Také fotografie soukromé i z nejrůznějších akcí, podniků, firem. Dále máme zájem o noviny, časopisy, magazíny do roku vydání 1970 - a o štočky, špígly, návrhy, nátisky či korektury tištěných médií.

Hledáme různé knihy s kutnohorskou tématikou, stará i nová vydání - například Paměti z Fastrova mlýna (nejvíce nás zajímá druhé vydání z roku 2014), Kutnohorské pověsti z pera Antonína Ptáčka či Rudolfa Matyse, i jejich novější a převyprávěná vydání. Samozřejmě i další knihy s vazbou na Hory Kutné.

kutnohorika bareskutnohorika stupkovaZajímají nás také grafické listy, malby, kresby i trojrozměrné artefakty s vyobrazením Kutné Hory a jejích okouzlujících zákoutí nebo událostí s magickým městem spjatých.

Vaši nabídku s popisem, fotografií a cenou přivítáme telefonicky (722 711 226) nebo mailem (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.). Vše o Kutné Hoře vykupujeme po dohodě, pro větší počet přijedeme.

Autor: MiM
Snímky: i-passage.cz

Další reportáže ze světa výtvarného umění najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery

 kutnohorika holakutnohorika fm 2014