IMPRO Woo - 18. magický večer v centru Prahy

Pozvánka

Autorku projektu IMPRO Woo – herečku, zpěvačku, básnířku a pedagožku na pražské DAMU Jitku Osička – nemusíme dlouze představovat.

az po usi 1az po usi plakatJejí tvorba se vyznačuje především originální formou performance. Doslova „vytrhne“ diváka ze stereotypních kolejí a zavede ho společně s profesionálním hudebníkem Ondřejem Glogarem do světa „pod pokličkou“. Nebo-li do koutů lidské duše prostřednictvím stand-up výstupů a skečů, které se na konci večera propojí v jeden celek. Ondřej Glogar doprovází hereckou improvizací na dva nástroje, handpan a didgeridoo.

„Jedná se v pořadí o již 18. improvizační večer. Je nám nesmírnou ctí, že si nás zvou i mimo pražskou scénu, například na festival Nefestík v Nepomuku, do zámeckého kulturního centra v Sokolově a na další místa,“ říká Jitka Osička.

az po usi 2az po usi 3Scéna je vždy bez dekorací, prázdná. Patří pouze oběma aktérům, kteří naplní prostor v rámci téměř devadesátiminutového vystoupení na maximum svým umem a existencí.

„Téma nadcházejícího IMPRO Woo večera ve čtvrtek 26. srpna 2021 se od 19:00 hodin v prostorách pražské galerie Art Space ponese v duchu mezilidských vztahů. Budeme v tom, jak se říká: ´Až po uši...´" dodává herečka Jitka Osička.

az po usi 4Autor: tz
Snímky Petra Sankota

Další divadelní pozvánky najdete na webu Putování za uměním zde nebo na facebooku ArcusGallery